Mattot adna a miskolci Fidesznek Erdei Sándor

Megosztás

Legalábbis átvitt értelemben: a miskolci politikus saját képviselői kerete terhére finanszírozott két sakkasztalt választókerülete játszóterére.

Erdei Sándor Zsolt, a Velünk a Város frakciójának önkormányzati képviselője a Facebookon osztotta meg a hírt néhány fotó kíséretében, hogy választókörzetének játszótere két sakkasztallal bővült. Ami az igazán említésre méltó ebben, hogy Erdei Sándor mindezt a saját képviselői keretéből finanszírozta.

“A közösségépítés, közösségfejlesztés különösen fontos feladat, mert számtalanszor bebizonyosodott, hogy egy jó lakóközösség, jó szomszédok, barátok, emberfeletti munkát tudnak végezni környezetük érdekében. Összefogással, együtt erősebbek vagyunk” – írta a posztban a képviselő.

Hozzátette: ezért is tartja különösen fontosnak a szabadidősport, a játékok és egyéb kikapcsolódási lehetőségek bővítését, amely “szerény lehetőségeim szerint, jelenleg kizárólag a választókerületi alapból lehetséges”.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek